Marcus Oscarsson gästar MAKAJO 14e Mars 2018 i Malmö!

Mitt i upptakten av detta rafflande valår 2018 tar sig den välkände politiske kommentatorn och TV4-personligheten Marcus Oscarsson tid att gästa Showrooms by MAKAJO, i både Stockholm, Göteborg och Malmö!

Vi lovas en fartfylld och rolig föreläsning där vi får ta del av Marcus tankar kring de olika partierna, det politiska läget och opinionsmätningarna inför valet samt om hur valet kan påverka bostadsbyggandet i landet.

Marcus Oscarsson utsågs till Sveriges bästa politiska kommentator 2017 och har en bakgrund som Nordenkorrespondent vid The Times, Daily Mail, Sunday Times och Daily Telegraph. Han har även tjänstgjort vid Statsrådsberedningen och Finansdepartementet. Marcus är nominerad till Årets TV-personlighet och vinnare av Begriplighetspriset varför vi är säkra på att detta blir minnesvärd föreläsning som kommer att göra oss alla både klokare och mer insatta i det politiska spelet.

Apropå val röstar vi under kvällen fram Årets Inredningsprodukt ur våra leverantörers stora utbud – fint pris utlovas! Givetvis bjuds ni på mat, dryck & mycket mingel med trevliga branschkollegor.

Varmt välkomna önskar MAKAJO Malmö med sina Utställare! Anmälan krävs.