2018 behöver vi utöka vårt härliga team med en Kund- och inredningsansvarig (KIA). Som KIA hos oss på MAKAJO ansvarar du för inredningsvalen i dina egna projekt. Du är en viktig länk i samarbetet mellan våra uppdragsgivares slutkunder, mäklare, leverantörer och byggarbetsplatsen. Ofta utgår du från vårt showroom på Nordenskiöldsgatan 6 i centrala Malmö.

Arbetsuppgifter

Din huvudsakliga uppgift blir att möta våra uppdragsgivares slutkunder på individuella möten och lotsa dem igenom inredningsprocessen, antingen hos uppdragsgivaren eller i Showrooms by MAKAJOs showroom. Du är med vid vissa informationsmöten och sköter all administration gällande slutkundens beställningar och ser till att byggarbetsplatsen får den information de behöver för att utföra sitt arbete och att det blir som slutkunden tänkt sig.

Erfarenheter och kvalifikationer

Vi vänder oss till dig som har ett stort intresse för människor, boendefrågor, detaljer och inredning, och som framför allt har en god organisations- och administrativ förmåga. Vi söker dig som redan har erfarenhet från branschen och som har en stor förståelse för bygg- och tillvalsprocessen. Har du någon specialkompetens som t ex badrum, tillgänglighet, el eller kök, så är det meriterande. Vi ser gärna att du även har god datavana och vi sätter stort värde på att du är lyhörd, flexibel och positiv.

Kontakta oss!

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser därför fram emot ditt CV med ett personligt brev där du beskriver de kunskaper och erfarenheter som du tycker passar in hos oss på MAKAJO. Sänd ansökan till ingela.kock.fredriksson@makajo.com . Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Verksamhetsansvarig Ingela Kock Fredriksson på tel 0709-700 031. Eftersom vi arbetar löpande med urval och intervjuer så vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt.