Contribution To Opportunities (CTO) är en registrerad ideell organisation som stöttar och investerar i existerande initiativ för barn och ungdomar i ekonomiskt och socialt utsatta områden i Sydafrika. CTO’s ledning är baserad i Sverige och våra fältarbetare i Kapstaden. Genom att stötta redan existerande initiativ så möjliggör CTO för fler kreativa, drivna och innovativa eldsjälar i Sydafrika att få vara med att sätta agendan för en bättre värld för barn och ungdomar.

CTO arbetar med att få till en organisatorisk struktur och en fungerande affärsmodell i den existerande organisationen. Sociala entreprenörer som kommer till dem har passion och driv men ofta avsaknad av en administrativ kärna och hur man ska effektivisera verksamheten för att nå bästa resultat och hållbarhet. CTO jobbar med affärsutveckling, individuell stöttning, personlig utveckling, ledarskap och ledning. Deras mål är att arbeta med dessa organisationer till den dagen då de inte längre behövs och organisationerna kan stå på egna ben. Då ingår dessa organisationer istället i ett mentorskap för nästa unga och nystartade initiativ. För CTO är effekt och skalbarhet viktigt.

Contribution To Opportunities (CTO) | Org nr. 802489-3680 | www.cto.world | info@cto.world | Följ på Facebook, Linkedin & Instagram (cto.world) BG. 556-1972 | SWISH 123 601 3965