Utbildningsfredag

Ny teknik och nya material påverkar och förändrar val av produkter till husbyggen och renoveringar. Val av produkter kan även göra ett husbygge mer kostnads- och tidseffektivare och miljövänligare. Det finns mycket i produktionsdjungeln som man inte hinner med att ta in. 

Därför välkomnar vi dig till Utbildningsfredag hos Showrooms by MAKAJO på Söder i Stockholm tre fredagar i november kl 12:30-14:30. Här får du i komprimerad form träffa våra utställare som fördjupar kunskapen kring produkters potential. Målet är att du ska få med dig information som du kan ha användning för i din yrkesutövning.

Eventet är utformat så att du kan känna dig trygg och säker på att avstånd och hygien hålls efter gällande rekommendationer. Därför är antalet platser begränsade.

Anmälan och info: anna.einarsson@makajo.com

13 nov 

Unidrain: Eleganta golvavlopp och Reframe Collection badrumstillbehör.

HansGrohe & Axor: NYHETER.

INR: Nästa generations badrumsinredning.

Philips: Smarta hem och smart belysning.

20 nov

Svedbergs: Ett hållbart tänk i process och produkt.

NIMO: Torkskåp är Klädernas Framtid

Thermex: Lågflödeskåpor med hög osupptagning och med olika typer av filterlösningar vid recirkulation så som plasmafilter och kolfilter.

Randers Tegel: Effektiva lösningar för tegelkonstruktioner

27 nov

Villeroy & Boch Gustavsberg: Ett val för livet. Vad förväntar vi oss ska hålla i 20 år?

TECE: Wc-fixturen med safetybag. Inget tätskikt bakom. Spar både tid och plats.

Dofab: Tidstypiska dörrar och fönster som klarar dagens energikrav.

Polaria: Tåliga badrumsmöbler i tuffa miljöer.

Koden för en bra stad

Koden för en bra stad

Hur skapar vi en stad där vi trivs? Välkommen till ett levande möte där vi diskuterar och får lära oss mer om utmaningen att skapa en bra stad. Arkitekten Robert Lavelid berättar om sin bok, Koden för en bra stad, som handlar om den stora ombyggnaden av Paris i slutet...

Utbildningsfredag BADRUM

Utbildningsfredag BADRUM

Utbildningsfredag BADRUM 8,15 och 22 okt, Kl 12:30-14:00 Välkommen på Utbildningsfredag Badrum hos Showrooms by MAKAJO i Stockholm där du i byggbranschen i komprimerad form under lunchtid träffar våra utställare som ökar kunskapen kring produkter och byggmaterial i...

NORDBYGG – 26-29 april 2022

NORDBYGG – 26-29 april 2022

Nordbygg - Norra Europas största och mest dynamiska mötesplats för bygg- och fastighetsbranschen   Denna mötesplats ger dig ny kunskap, driver och bygger affärer. Här samlas alla marknadsledande aktörer på Stockholmsmässan den 26-29 april 2022. Många av dem...

Angående Corona/Covid-19

Våra showrooms håller öppet som vanligt, men vi följer riktlinjer från Folkhälsomyndigheten för att förhindra smittspridning. Ta väl hand om varandra och visa extra hänsyn till människor i din omgivning just nu.