Är du nyfiken på rollen som Showroomsansvarig för vårt nyöppnade Showroom i Stockholm?

Vi ser fram emot att träffa dig som brinner för nya spännande möten med människor, kreativa lösningar, högt tempo och genuin servicekänsla. Som showroomsansvarig representerar du MAKAJOs varumärke och ansvarar för att säkerställa att showroomet dagligen visar upp en hög exklusiv standard för alla besökare/användare så att Showrooms by MAKAJO fortsätter att vara det självklara förstahandsvalet för bygg- och bostadsbranschen.

Arbetsuppgifter: Din huvudsakliga uppgift är att hålla showroomet levande och attraktivt i enighet med MAKAJOs koncept och profil. Du ansvarar för att den dagliga driften sköts såsom att showroomets ytor är städade och representativa med en exklusiv och genuin känsla. Du har ett nära samarbete med våra utställare och i dina arbetsuppgifter ingår det att sälja in, offerera ytor och signera avtal i showroomet. Din uppgift är också att iordningställa och ansvara för konferenser och event samt sköta showroomets logistik, administration och budget.

Erfarenheter och kvalifikationer: Vi vänder oss till dig som har ett stort intresse för människor. Är noggrann och strukturerad med stor social samarbetsförmåga och som framför allt besitter en genuin och hög servicekänsla. Vi söker dig som är orienterad inom inredning, bygg- och bostadsbranschen, har ett sinne för färg och form samt ett öga för detaljer. Vi ser gärna att du även har god datavana och vi sätter stort värde på att du är lyhörd, självgående, prestigelös och innovativ.

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss och vi ser därför fram emot ditt CV med ett personligt brev där du beskriver de kunskaper och erfarenheter som du tycker passar in hos oss på MAKAJO. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta företagsledare Jonna Mandell. Eftersom vi arbetar löpande med urval och intervjuer så vill vi gärna ha din ansökan så snart som möjligt. Skicka din ansökan till jonna.mandell@makajo.com.

Välkommen att kontakta oss!