Lunchseminarium med ESNY – Göteborg 17 november 2017

aug 24, 2017

Niklas Berntzon är VD på mäklarfirman Eklund Stockholm New York (ESNY). Han är en av huvudprofilerna i serien Toppmäklarna, en realitysåpa som följer ESNYs dagliga arbete och spännande bostadsförsäljningar. Niklas kommer att föreläsa om Property Branding, en växande företeelse i fastighetsbranschen som handlar om att marknadsföra unika bostadsprojekt eller objekt.

Med oss den här dagen finns också byggbolaget SERNEKE och mäklarfirman NYTT HEM – som tillsammans med ESNY är huvudaktörer i byggprojektet Karlatornet i Göteborg.

Det kommer att bli en spännande dag med lunchföreläsning, utställningar och närvarande spännande företag i en inspirerande kombo.

För maten står mästerkockarna David och Douglas på Mat & Kreation. De kommer bjuda på en god lunch tillagad av säsongens finaste råvaror.

Joel Lindqvist är konditor, kock och kokboksförfattare med erfarenheter både från Sverige och utlandet. Han är kanske mest känd som vinnare av Dessertmästarna 2015. Han driver även det egna stället Mat och Chokladstudion i Malmö. Joel bakar på plats och bjuder på en gastronomisk dessertupplevelse.

Är du i branschen och intresserad av att delta?
Kontakta madelene.harrsjo@makajo.com eller ring Madelene Harrsjö på tel: 0709-701 944.

Anmälan till event

6 + 2 =