Om MAKAJO

Mitt i New York, möjligheternas stad, såddes ett frö, en tanke och en idé om hur man kunde förenkla och göra inredningstjänster mera tillgängliga för alla. Hur man med ett inspirerande showroom skulle öka möjligheten till en personligare inredning. Med åren utvecklades idén och lades till grund för MAKAJO.

MAKAJO grundades vid köksbordet i Göteborg 2010. I början som en ren konsultverksamhet med fokus på kund- och inredningsansvar  inom byggbranschen. Än idag finns den tjänsten och vi vägleder köpare av nyproducerade bostäder och fungerar som en personlig kontakt under hela processen. Men idag erbjuder MAKAJO så mycket mera.

Efter framgången med MAKAJO utvecklades drömmen om att ytterligare förenkla tillvalsprocessen genom att samla flera marknadsledande leverantörer och samarbetspartners inom bygg under ett och samma tak. Startskottet för Showrooms by MAKAJO blev ett showroom på 1.100 m² i det anrika Amerikahuset 2012. Amerikahuset andas drömmar och äventyr, och är en inspirerande miljö att vistas i. Här har många före oss vågat drömma. Köpt en biljett och vågat ta steget ut i det okända.

Härefter har vi öppnat ett showroom på 550 m² i centrala Malmö, nära centralstationen och nu senast har vi även ett showroom på 1.100 m² på Södermalm i Stockholm.

Syftet med våra showrooms är att erbjuda en informativ, levande, uppdaterad och inspirerande miljö för arkitekter, byggherrar, inredningsdesigners, bostadsköpare och utställare för att se på produkter på ett smakfullt vis. Här kan man nätverka, mötas och använda showroomet som sitt verktyg för kundmöten och en inspiration i arbetet. Även den som renoverar sitt hem eller vill se produkter för privatbruk är välkommen till oss för inspiration.

Den som vill kan hyra ett mötes- eller konferensrum för ett par timmar eller en heldag.

Och än är vår destination inte nådd. Vi befinner oss på en spännande resa – hoppas du vill vara med på den!