Om MAKAJO

Mitt i New York, möjligheternas stad, såddes ett frö, en tanke och en idé om hur man kunde förenkla och göra inredningstjänster mera tillgängliga för alla. Hur man med ett inspirerande showroom skulle öka möjligheten till en personligare inredning. Med åren utvecklades idén och lades till grund för MAKAJO.

MAKAJO grundades vid köksbordet i Göteborg 2010. I början som en ren konsultverksamhet med fokus på kund- och inredningsansvar  inom byggbranschen. Än idag finns den tjänsten och vi vägleder köpare av nyproducerade bostäder och fungerar som en personlig kontakt under hela processen. Men idag erbjuder MAKAJO så mycket mera.

Efter framgången med MAKAJO utvecklades drömmen om att ytterligare förenkla tillvalsprocessen genom att samla flera marknadsledande leverantörer och samarbetspartners inom bygg under ett och samma tak. Startskottet för Showrooms by MAKAJO blev ett showroom på 1.100 m² i det anrika Amerikahuset 2012. Amerikahuset andas drömmar och äventyr, och är en inspirerande miljö att vistas i. Här har många före oss vågat drömma. Köpt en biljett och vågat ta steget ut i det okända.

2015 öppnade vi ett showroom på 550 m² i centrala Malmö, nära centralstationen och nu senaste tillskottet, ett showroom på 1.100 m² på Södermalm i Stockholm. Syftet med våra showrooms är att erbjuda en informativ, levande, uppdaterad och inspirerande miljö för arkitekter, byggherrar, inredningsdesigners, bostadsköpare och utställare för att se på produkter på ett smakfullt vis. Här kan man nätverka, mötas och använda showroomet som sitt verktyg för kundmöten och en inspiration i arbetet.

Idag kompletterar både vår tjänst med inredning- och tillvalshantering och våra showrooms varandra. Våra ansvariga projektledare hanterar både framtagning av inredningskoncept samt kundhantering och ser alltid möjligheter och lösningar i det som åtas. Vare sig det handlar om ROT för hyresgäster eller blivande bostadsköpare i nyproduktion, anpassar vi våra tjänster så att ni och era boende blir nöjda. Vi har bred erfarenhet av olika projekt, inarbetade system som vi vet fungerar och är super users av olika digitala verktyg. Vi känner oss trygga med påståendet att vi bidrar till en så effektiv process som möjligt för våra uppdragsgivare, bostadsköpare och de hyresgäster som berörs.

Vi utvecklas för att kunna möta våra kunders behov där både tidlöst- modernt, fungerande rutiner och föränderlighet går att kombinera. Hållbara arbetsmetoder tillsammans med långvariga relationer och en gnutta ”nytänk” tror vi är den bästa vägen för ett lyckat förhållningssätt till framtiden och våra uppdragsgivare. Vi gör gärna en återkoppling till alla våra samarbeten där just våra kärnvärden har varit, är och kommer att vara i focus. 

Flexibilitet, Effektivitet, Hållbarhet & Passion.

Det skall vara enkelt att anlita MAKAJO!