Om MAKAJO

Mitt i New York, möjligheternas stad, såddes ett frö, en tanke och en idé om hur man kunde förenkla och göra inredningstjänster mera tillgängliga för alla. Hur man med ett inspirerande showroom skulle öka möjligheten till en personligare inredning. Med åren utvecklades idén och lades till grund för MAKAJO.

Idag består MAKAJO av två grundelement. MAKAJO kund- och inredningsansvar samt Showrooms by MAKAJO.

MAKAJO kund- och inredningsansvar är ett konsultföretag inom byggbranschen. Vi finns med och vägleder köpare av nyproducerade bostäder och fungerar som en personlig kontakt under hela processen. Från första informationsmötet till överlämnandet av nycklar.

Efter framgången med MAKAJO utvecklades drömmen om att ytterligare förenkla tillvalsprocessen genom att samla flera marknadsledande leverantörer och samarbetspartners inom bygg under ett och samma tak. Startskottet för Showrooms by MAKAJO blev ett showroom på 1100 m² i det anrika Amerikahuset. Amerikahuset andas drömmar och äventyr, och är en inspirerande miljö att vistas i. Här har många före oss vågat drömma. Köpt en biljett och vågat ta steget ut i det okända.

Härefter har vi även öppnat ett showroom på 550 m² i centrala Malmö, nära centralstationen och nu senast har vi även ett showroom på 1100 m² på Södermalm i Stockholm. Alla våra showrooms består av våra två grundelement.

Syftet med våra showrooms är att skapa en levande mötesplats för arkitekter, byggherrar, inredningsdesigners, bostadsköpare och utställare för att nätverka, mötas och använda showroomet som sitt verktyg och en inspiration i arbetet. Här är man även välkommen att använda showroomet som ett verktyg för kundmöten.