Våra tjänster

Kund- och inredningsansvar

MAKAJO har duktiga och professionella medarbetare som alla har flera års erfarenhet av digital och säker tillvalshantering. Vi tar hand om alla köpare och kunder för att skapa trygghet i deras affär och inredningsval.   

Vi erbjuder byggbranschen hjälp vad gäller inredning och kundhantering (bostadsköparens inredningsval, digital tillvalshantering, hyresgästens bostadsanpassning eller stambyten). I nära samarbete med våra uppdragsgivare kan vi ta fram inredningskoncept, vi vägleder slutkunderna eller de boende, sammanställer beställningar och har kontakt med underleverantörer och personal ute på byggarbetsplatserna.

Vi finns med under hela processen, från informationsmötet fram till eftermarknad! Vårt mål är att ni skall få 100% nöjda kunder.

Showrooms by MAKAJO

Ett annat viktigt verktyg är våra showrooms, Showrooms by MAKAJO i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi har ca 1.100m2 och närmare ett 50-tal utställare som är samlade under ett och samma tak i både Göteborg och Stockholm. Samma koncept har vi på 550m2 i centrala Malmö och då ca 30-talet utställare.

Här får bostadsköparen träffa sin kund- och inredningsansvarig över en god kopp kaffe i en lugn, harmonisk och inspirerande miljö.

Här kan även informationsmöten hållas inför inredningsvalen eller t ex utbildningar för bostadsrätter med någon av våra utställare. Ni väljer hur ni vill ha upplägget. Showroomet finns för er och vi hjälper er att sy ihop ert event.

Rutiner

En annan viktig del i vårt arbete är våra rutiner, både externt och internt.

Vi är noga med att hela tiden kvalitetssäkra och följa upp våra projekt och rutiner genom interna möten, erfarenhetsåterföringar och gemensamma rutiner i våra projekt för att säkerställa kvalité och spårbarhet. Vi har ett transparent och nära samarbete med våra uppdragsgivare.

Digital tillvalshantering

HomeMaker och MAKAJO har inlett ett strategiskt samarbete där medarbetare hos MAKAJO har blivit certifierade användare i HomeMakers moduler ”Tillval” och ”Eftermarknad”Det innebär att den som redan använder HomeMaker kan känna sig trygg i vår tillvalshantering.

 

Tidiga skeden – “förmarknad”

Vi kan hjälpa till att ta fram koncept som passar det specifika projektet och den specifika marknaden. Vem är köparen? Vilka trender finns?

Eftermarknad

Det kan innefatta både att samordna t ex tapetsering tiden efter inflytt för den som inte valt några tapeter. Då har vi ett showroom och expertisen hos oss och kan på ett enkelt vis skapa det hem och ändringar man önskar.

Eftermarknad kan även betyda att man sköter de boendes renoveringar och inredningar genom åren. Både för hyresrätter och villor.

Renoveringar och stambyten

Vi kan på ett enkelt och tryggt vis vägleda de boende i sina val vid en renovering eller vid ett stambyte. Vi är med från början och tar fram passande produkter och lösningar för bostäderna och sköter sedan hela inredningsdialogen med de boende så att de känner sig lugna och trygga i processen. Vi arbetar nära byggentreprenören och de boende.

Med enkla digitala listor blir processen tydlig för byggentreprenören.