Referenser

Målet är alltid att alla våra uppdragsgivare ska få ett högt NKI och kunna erbjuda en trygg affär eller renovering åt de boende. Vi blir en tydlig länk mellan slutkundens val, byggteamet, projektleverantörer och underleverantörer. Nedan visar vi ett axplock av projekt och de uppdragsgivare vi stolta fått förtroendet att arbeta tillsammans med, samt fina ord och rekommendationer från våra återkommande samarbetspartners.

För oss är det en ynnest att vi kan göra nytta genom att göra det vi brinner för – att forma hem som människor trivs och mår bra i. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa er? Tveka inte att kontakta någon av våra projektledare: https://www.makajo.com/kontakt/

 

Per Glans, projektchef Nordr

”MAKAJOs gedigna kunskaper och långa erfarenhet av inredning gör dem till en trygg samarbetspartner för oss som bostadsutvecklare. I våra projekt har de tagit hand om allt som rör köparens inredningsval. De har satt samman alternativ som alla har skapat en harmonisk helhet och de har förmågan att vägleda kunderna till beslut som de kommer att vara nöjda med på lång sikt. Uppstår diskussioner eller oförutsedda förändringar i tillvalssortimentet, då sköter de dialogen med kunden på ett alltigenom proffsigt sätt. Jag kan varmt rekommendera att teama upp med MAKAJO.”

De här fina orden kommer från Per Glans, projektchef på Nordr, som har anlitat MAKAJO i Malmö för flera nyproduktionsprojekt. Vi tackar ödmjukast för förtroendet och för ett gott samarbete!