Offentliga miljöer

Kontor, väntrum, lobbyn och liknande kan lätt bli en plats att trivas i med hjälp av MAKAJO. Låt oss hjälpa er att uppfylla drömmar och visioner som stärker ert varumärke. 

Kontorsinredningar

Det ställs allt högre krav på att arbetsplatsen ska vara en smart och dynamisk miljö som stimulerar tillväxt, attraherar de bästa medarbetarna och stärker varumärket. Oavsett om du står inför en mindre renovering eller önskar ett nytt inredningskoncept hjälper vi dig att ta fram en varumärkesstärkande arbetsmiljö som ökar arbetsglädje och produktivitet och ger bestående intryck hos kunder.

  • Trendspaning inom varumärkesstärkande “Coworking” kontorsmiljöer
  • Framtagning av kundanpassade inredningskoncept
  • Projektledning och inredningsplanering, möbelinköp etc
  • Privatpersoner

    Vill du göra om hemma, men vet inte riktigt hur du skall komma igång, vad som blir bra lösningar, vad som passar ihop och vill ha någon att bolla med? Ja, då kan du kontakta oss på MAKAJO!

    Vi hjälper dig gärna med planlösningar, projektleder din renovering, gör “mood boards” för att beskriva hur helheten kommer att bli, hjälper till med tapetval, belysning, färg och form av alla de slag.

    Vi kan också komplettera ditt befintliga möblemang och enkelt framhäva det befintliga möblemanget. Kanske har du köpt en massa fint till ditt hem, men tycker du saknar det som skapar “wow”? Då kan det räcka med rätt belysning för att ta fram det ett fint vis.