Offentliga miljöer

Kontor, väntrum, lobbyn och liknande kan lätt bli en plats att trivas i med hjälp av MAKAJO. Låt oss hjälpa er att uppfylla drömmar och visioner som stärker ert varumärke. 

Kontorsinredningar

Det ställs allt högre krav på att arbetsplatsen ska vara en smart och dynamisk miljö som stimulerar tillväxt, attraherar de bästa medarbetarna och stärker varumärket. Oavsett om du står inför en mindre renovering eller önskar ett nytt inredningskoncept hjälper vi dig att ta fram en varumärkesstärkande arbetsmiljö som ökar arbetsglädje och produktivitet och ger bestående intryck hos kunder.

  • Trendspaning inom varumärkesstärkande “Coworking” kontorsmiljöer
  • Framtagning av kundanpassade inredningskoncept
  • Projektledning och inredningsplanering, möbelinköp etc
  • Privatpersoner

    Vill du göra om hemma, men vet inte riktigt hur du skall komma igång, vad som blir bra lösningar, eller vad som passar ihop? Vill du bara ha någon att bolla tankar och ideér med? Ja, då kan du kontakta oss på MAKAJO.

    Vi hjälper dig gärna med planlösningar där vi projektleder din renovering och gör “mood boards” för att beskriva hur helheten kommer att bli. Där ser våra inredare till att tapetval, belysning, färgsättning och övrig estetisk planering av fast inredning, så som kök och bad, får en trevlig helhet. 

    Vi kan också se hur du kan komplettera ditt befintliga möblemang och enkelt framhäva det du redan har. Kanske har du köpt nya möbler och tillbehör till ditt hem, men tycker du inte får till det där “lilla extra”? Där kan vi komma in och hjälpa dig att knyta ihop allt. Vi kan t.ex.skapa en inköpslista som du själv enkelt kan följa.