Prover för projekt & visningslägenheter

MAKAJO hjälper er att ta fram fysiska prover för visning för boende och bygger en projektspecifik utställning som finns på våra egna showroom. Vid behov kan detta även göras på annan önskad plats. Vid eget framtagande av tillvalskoncept gör vi en kontroll av tillgänglighet på förskrivna inredningsprodukter innan beställning samt ger förslag på ersättningsprodukter med motiverade kompletteringar.

Om det finns behov av en inredd visningslägenhet för att visa era köpare möjligheter och ge inspiration ställer MAKAJO smidigt i ordning och möblerar hela visningslägenheter/hus så dessa passar den målgrupp ni vill nå.

Inredningshjälp för din nya bostad

Om du som privatkund vill ha hjälp med planering av ytskikt och tillval vid köp av en bostad så kan vi på MAKAJO hjälpa dig att knyta ihop allt till en fungerande helhet. Med oss kan du tryggt bolla dina inredningsförslag som vi då anpassar efter just din prisbild, behov och önskemål. Alla våra projektledare är väl insatt i inredningsmaterial och trender, och har erfarenhet att arbeta med både stora och mindre ny- och ombyggnationer. Vi går tillsammans igenom de val som är möjliga för just din nyköpta bostad.