Joakim Kaminsky gästar MAKAJO den 3 mars kl. 11:30-13:00 

Kaminsky Arkitektur är erkända för sin starka positionering inom hållbarhetsfrågor, där man också är en aktiv röst i samtidsdebatten.

Kaminsky Arkitektur är en internationellt prisbelönt arkitektbyrå med utmärkelser vid exempelvis Green Dot Award, MIPIM Awards och World Architecture Festival. Man har vunnit flera öppna internationella arkitekttävlingar såsom Strandbaden i Falsterbo, Kjøpmannsgata i Trondheim och Flensborgarhöfn i Reykjavik.

Joakim Kaminsky har tilldelats Carl Larsson-stipendiet samt Ung svensk form. Han har en bakgrund som arkitekt på UN-Studio och Wingårdhs. Joakim undervisar regelbundet på Chalmers Arkitektur och har även gästat arkitekturhögskolorna i Stockholm, Lund, Århus och Trondheim.

För mer info om Joakim Kaminsky besök https://www.kaminsky.se/

Är du i fastighets- eller byggbranschen, arbetar som arkitekt eller inredare? Då är detta kanske ett tillfälle att inspireras och knyta nya kontakter.

Skicka din anmälan med information om vilken bransch du tillhör samt namn på ditt företag till showroomsansvarig i Malmö maria.asvany@makajo.com