Juni Strategi presenterar sin insiktsstudie med medföljande panelsamtal om kunder och intressenters syn, och förväntan, på inrednings- och tillvalsprocessen för nyproduktion!

Att få påverka sin inredning är central för köpet av nyproduktion, och över tid har både kundernas förväntning och kompetens såväl som branschens erbjudande och arbetssätt utvecklats.

Juni Strategi har tagit fram en insiktsstudie om synen på inrednings- och tillvalsprocessen kopplat till utveckling av nyproducerade bostäder. Studien ger fördjupad kunskap om hur potentiella och faktiska köpare av nyproduktion ser på inredning och tillval generellt, vikten av särskilda kvaliteter och åsikter kring fria val och utformade inredningspaket, samt behovet av professionell hjälp.

Studien baseras på en stor enkätstudie, djupintervjuer med experter såsom mäklare och inredare samt köpare, och Juni Strategis långa erfarenhet i bostadsbranschen.

Varmt välkommen torsdagen den 22 februari. Vi börjar med frukost från kl. 7.45! 

Från ca 8.15 presenterar Juni Strategi sina insikter och resultat från studien. Vi avslutar seminariet med panelsamtal.

skarmavbild20240125kl125604.png

Den som önskar är varmt välkommen att stanna för att inspireras i vårt fina showroom där du finner ett 50-tal varumärken som levererar produkter till om- och nybyggnationer. Hos oss hittar du allt från kök, bad och tapeter till inglasningar, låssystem och tegel. 

Då vi vill bidra till en hållbar framtid med bl.a. mindre matspill ber vi om en eventuell avanmälan senast 48 timmar före eventet.