Efter ett mycket omtyckt och välbesökt event i Stockholm 23 november 2021 har vi fått glädjen att kunna erbjuda Göteborg samma upplevelse!

Arkitekten Robert Lavelid berättar om sin bok, Koden för en bra stad, som handlar om den stora ombyggnaden av Paris i slutet av 1800-talet.

Kan vi lära oss något av detta trots att det skedde för länge sedan? Paris är så mycket mer än en mytisk och romantisk plats. Den är högst fungerande i nuet. Välkommen till ett levande möte där vi diskuterar och får lära oss mer om hur vi skapar en stad där vi trivs.

Är du arkitekt eller inredare, arbetar du i fastighets- eller byggbranschen? Då är detta kanske ett tillfälle att inspireras och knyta nya kontakter. Vi bjuder på franskinspirerad, enklare mat och dryck.

Bokförlaget Svensk Byggtjänst är utgivare av Koden för en bra stad och det kommer finnas möjlighet att vinna ett eget exemplar.

19 maj 2022 kl. 17.00 till 19.30 Showrooms by MAKAJO, Barlastgatan 2 i Amerikahuset, Göteborg

Skicka din anmälan med information om vilken bransch du tillhör samt företagsnamn, till showroomsansvarig i Göteborg kicki.kihlgren@makajo.com