Tack för alla ansökningar. Tjänsten som showroomsansvarig är nu tillsatt. 

 

”MAKAJO har inspirerande och levande showrooms för våra utställare i byggbranchen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Här blandas leverantörer, slutkunder, arkitekter och bostadsutvecklare i givande möten.​

Showroomsansvarig

Din roll

Arbetet innebär att du med engagemang och hög servicenivå skall vara vårt ansikte utåt och hålla showroomet uppdaterat, levande och attraktivt. Du ansvarar för den dagliga driften och du har ett nära samarbete med våra utställare. Du ska sälja in och offerera ytor samt signera avtal. Din uppgift är också att iordningställa och ansvara för konferenser och externa events samt sköta logistik, administration och budget.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för människor. Är noggrann och strukturerad med stor social samarbetsförmåga och med en genuin och hög servicekänsla. Du skall vara orienterad inom inredning, bygg- och bostadsbranschen, ha ett sinne för färg och form med ett öga för detaljer. Gärna erfarenhet från eventbranschen och ett intresse och kompetens att planera och publicera inlägg på sociala medier i ett inspirerande flöde. Vi förutsätter att du har god datavana och sätter stort värde på att du är lyhörd, prestigelös och innovativ.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med start till sommaren 2021.”

Tack för alla ansökningar. Tjänsten som showroomsansvarig är nu tillsatt.