MAKAJO har inspirerande och levande showrooms för våra utställare i byggbranchen i Stockholm, Göteborg och Malmö. Här blandas leverantörer, slutkunder, arkitekter och bostadsutvecklare i givande möten.​

Showroomsansvarig

Din roll

Arbetet innebär att du med engagemang och hög servicenivå skall vara vårt ansikte utåt och hålla showroomet uppdaterat, levande och attraktivt. Du ansvarar för den dagliga driften och du har ett nära samarbete med våra utställare. Du ska sälja in och offerera ytor samt signera avtal. Din uppgift är också att iordningställa och ansvara för konferenser och externa events samt sköta logistik, administration och budget.

Din profil

Vi söker dig som har ett stort intresse för människor. Är noggrann och strukturerad med stor social samarbetsförmåga och med en genuin och hög servicekänsla. Du skall vara orienterad inom inredning, bygg- och bostadsbranschen, ha ett sinne för färg och form med ett öga för detaljer. Gärna erfarenhet från eventbranschen och ett intresse och kompetens att planera och publicera inlägg på sociala medier i ett inspirerande flöde. Vi förutsätter att du har god datavana och sätter stort värde på att du är lyhörd, prestigelös och innovativ.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80% med start till sommaren 2021.

Välkommen med din ansökan!

Skicka personligt brev och CV senast 28 februari till: malin.bonasoni@makajo.com

 

Projektledare (KIA- Kund- och inredningsansvarig)

Din roll

Som KIA har du eget projektansvar, budgetansvar och stor förståelse för byggprocessen. Du är en viktig länk i samarbetet mellan våra uppdragsgivares slutkunder, mäklare, leverantörer och byggarbetsplatsen.
Din huvudsakliga uppgift blir att möta våra uppdragsgivares slutkunder och lotsa dem igenom inredningsprocessen. Du uppsöker nya projekt och ansvarar för egna uppdragsgivare.

Din profil

Vi vänder oss till dig som har ett stort intresse för människor, boendefrågor, detaljer och inredning, och som framför allt har en god organisations- och administrativ förmåga. Kunskap och intresse för trender. I huvudsak söker vi dig som redan har erfarenhet från branschen och som har en stor förståelse för bygg- och tillvalsprocessen. Har du någon specialkompetens tex inom badrum eller kök, så är det meriterande. Vi förutsätter att du har god datavana och vi sätter stort värde på att du är lyhörd, flexibel och positiv.

Välkommen redan nu med intresseanmälan med personligt brev och CV till: malin.bonasoni@makajo.com

Har du frågor om tjänsterna är du välkommen att kontakta personalansvarig Malin Bonasoni på tel. 0709–700965.