Utbildningsfredag BADRUM 8,15 och 22 okt, Kl 12:30-14:00

Välkommen på Utbildningsfredag Badrum hos Showrooms by MAKAJO i Stockholm där du i byggbranschen i komprimerad form under lunchtid träffar våra utställare som ökar kunskapen kring produkter och byggmaterial i badrummet. Ny teknik och nya material i badrummet påverkar och förändrar val av produkter till husbyggen och renoveringar. Val av produkter kan också göra ett badrumsbygge mer kostnads- och tidseffektivare och miljövänligare.

Det blir en rundvandring mellan 6-7 st utställare per fredag som får 5 min var på sig att berätta om sina produkter. Målet är att du ska få med dig ny kunskap och information som du har användning för i din yrkesutövning. Vi bjuder på en lättare lunch på stående fot och dryck.

Efter rundvandringen finns tid att prata mer med representanterna från företagen som deltar och läge för att mingla och känna in fredagsstämningen.

Välkommen!

Du kan anmäla dig till en eller flera Utbildningsfredag BADRUM.
Boka: anna.einarsson@makajo.com eller ring till Anna tel. 0709-68 48 69

Eventen är anpassade efter rådande omständigheter. Vi håller avstånd och vi följer allmänna rekommendationer att antalet personer i lokalen inte överskrider 50 st.

8 okt: Villeroy & Boch, Bricmate, Purus, Herrljunga Terrazzo, Tapwell

15 okt: INR, Polaria, Unidrain, TECE, Höganäs, Smedbo, Strand

22 okt: Svedbergs, Vieser, Orbital systems, Philips, HansGrohe, Haven, Nimonerken