Showrooms by MAKAJO

I våra showroom finns utställningar med ledande varumärken av golv-, kakel-, bad-, kök-, bänkskivor- och beslagsleverantörer att få inspiration ifrån i uppdaterade miljöer. Här kan du som företag i branschen eller som utställare boka ett konferensrum i en tilltalande miljö för era kunder. Att lägga era informationsträffar och event på MAKAJO ger en möjlighet till både härliga frukostar och goda luncher. Eller varför inte boka showroomet för en halvdag? Även med möjlighet att träffa kunniga medarbetare av våra utställare som informerar om deras produkter och nyheter. Vi diskuterar gärna, och tar fram ett förslag som passar era idéer.

När du behöver en flexibel och inspirerande arbetsmiljö där du kan sitta i en lugn och behaglig lokal med tillgång till wifi och eget konferensrum. Då skall du vända dig till våra showrooms som är centralt belägna i centrala Göteborg, Malmö och Stockholm.

 

Coworking för arkitekter och byggkonsulter

Coworking som begrepp förändrar den traditionella synen på kontorsarbete framåt. Oavsett du tillfälligt behöver en arbetsplats någon dag eller månad, eller vill ha smidigheten av att pendla mellan orterna och ”droppa in” efter behov så finns vi här. Du kan sitta någon timma i våra loungeytor eller hänga hos en heldag. Kanske har du möten inbokat för en vecka och vill ha en representativ plats att möta dina kunder. Vi har många olika typer av mötes- och arbetsmöjligheter.

Hör av dig till respektive showroom för kostnadsförslag. I ditt besök hos oss ingår då,

  • Arbets-, mötes- eller loungeyta inkl. efter platsmöjligheter
  • Wifi, blädderblock, inskannings-/kopieringsmöjligheter
  • Kaffe/te, kakor och bubbelvatten
  • Bemannat mån-tor 8.30-17.00, samt fre 8.30-15.00 (avvikande dagar se öppettider)
  • Vi dukar upp för frukost en dag/vecka och skapar AW eller andra event regelbundet
  • Behöver du hyra ett större konferensrum och bjuda dina gäster på lunch, ordnar vi det. Konferensbokning

Stockholm: anna.einarsson@makajo.com

Göteborg: kicki.kihlgren@makajo.com

Malmö: maria.asvany@makajo.com