MAKAJO är ett företag som bedriver konsultverksamhet i byggbranschen inom området inredningskoncept och kundhantering (bostadsköparens inredningsval). Utöver konsultverksamheten har MAKAJO, showrooms med utställningar med ledande varumärken inom fast inredning. Vi finns i Göteborg, Malmö och Stockholm.

Om rollen

Vi söker nu en kollega till vår härliga MAKAJO familj. Som projektledare i Göteborg ansvarar du för egna projekt, din budget och uppsöker nya projekt. Du har ett nära samarbete med våra uppdragsgivare samt leverantörer och naturligtvis slutkunden. Du jobbar i digitala verktyg, deltar vid uppstartsmöten, håller i kundmöten, presenterar dina inredningskoncept, gör egenkontroller samt sköter slutbesiktningar. Du har även ett nära samarbete med MAKAJOs showroomsansvarig, där du skall vara behjälplig.

Din bakgrund och egenskaper

Vi söker dig som redan har erfarenhet från branschen, digitala verktyg och som har en stor förståelse för bygg- och tillvalsprocessen, samt erfarenhet av att skapa inredningskoncept och kan sätta ihop inspirerande och professionella presentationer. Har du någon specialkompetens tex inom badrum eller kök, så är det meriterande. Du har god datavana och vi sätter stort värde på att du är lyhörd, flexibel och positiv.

Som projektledare kommer du att arbeta mot flera olika kontaktytor där tydlighet är en viktig aspekt vilket innebär att du behöver ha god kommunikations- och samarbetsförmåga. För att trivas i rollen behöver du även vara ordningsam, lösningsorienterad och självgående. I rollen kommer du få stöttning från våra projektledare i Stockholm och Malmö samt ha ett nära samarbete med övriga kollegorna på MAKAJO.

Vi ser fram emot att höra av dig då intervjuer sker löpande!

Kontakta Malin Bonasoni ang tjänsten: malin.bonasoni@makajo.com