Utbildningsfredag

Ny teknik och nya material påverkar och förändrar val av produkter till husbyggen och renoveringar. Val av produkter kan även göra ett husbygge mer kostnads- och tidseffektivare och miljövänligare. Det finns mycket i produktionsdjungeln som man inte hinner med att ta in. 

Därför välkomnar vi dig till Utbildningsfredag hos Showrooms by MAKAJO på Söder i Stockholm tre fredagar i november kl 12:30-14:30. Här får du i komprimerad form träffa våra utställare som fördjupar kunskapen kring produkters potential. Målet är att du ska få med dig information som du kan ha användning för i din yrkesutövning.

Eventet är utformat så att du kan känna dig trygg och säker på att avstånd och hygien hålls efter gällande rekommendationer. Därför är antalet platser begränsade.

Anmälan och info: anna.einarsson@makajo.com

13 nov 

Unidrain: Eleganta golvavlopp och Reframe Collection badrumstillbehör.

HansGrohe & Axor: NYHETER.

INR: Nästa generations badrumsinredning.

Philips: Smarta hem och smart belysning.

20 nov

Svedbergs: Ett hållbart tänk i process och produkt.

NIMO: Torkskåp är Klädernas Framtid

Thermex: Lågflödeskåpor med hög osupptagning och med olika typer av filterlösningar vid recirkulation så som plasmafilter och kolfilter.

Randers Tegel: Effektiva lösningar för tegelkonstruktioner

27 nov

Villeroy & Boch Gustavsberg: Ett val för livet. Vad förväntar vi oss ska hålla i 20 år?

TECE: Wc-fixturen med safetybag. Inget tätskikt bakom. Spar både tid och plats.

Dofab: Tidstypiska dörrar och fönster som klarar dagens energikrav.

Polaria: Tåliga badrumsmöbler i tuffa miljöer.

Stockholm Furniture Fair, After Fair 8 februari 2023 – Stockholm

Stockholm Furniture Fair, After Fair 8 februari 2023 – Stockholm

AFTER FAIR från kl 16.00 Då bjuds det på bubbel, öl, vin och snacks.🥂 Mingla i vår inspirerande utställning. Vi har ett 50-tal ledande varumärken för bygg- och bostadsbranschen. Häng i våra köksbarer eller vår fina lounge. Ingen anmälan krävs. Det är bara att dyka...

Thomas Sandell 29 mars 2023 – Stockholm

Thomas Sandell 29 mars 2023 – Stockholm

Arkitekt Thomas Sandell gästar MAKAJO Vart är vi på väg?  Thomas Sandell, välkänd arkitekt, formgivare, sommarpratare och tv-profil kommer till MAKAJO Stockholm! "Just nu är vi inne i en period då den rådande arkitekturstilen ifrågasätts. Många anser att svaret finns...

Kairos Future besöker MAKAJO oktober 2023

Kairos Future besöker MAKAJO oktober 2023

Planeringen för eventet pågår och vi ser fram emot ett spännande event med ett litet annat upplägg än en vanlig föreläsning! Håll koll på hemsidan så kommer mera information under våren!

Välkommen på frukost varje torsdag – Stockholm

Välkommen på frukost varje torsdag – Stockholm

Helgfria torsdagar kl. 9.00-9.30 samlas personalen på MAKAJO och våra utställare för gemensam frukost i vårt showroom i Stockholm. Den som önskar kombinera ett besök i showroomet, med både frukost och möjlighet att träffa någon av oss på MAKAJO och/eller...